ZONA MEMBRI
captcha
MENIU PRINCIPAL

Zarkana2
Zarkana2 - PVM HARD

Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului sau jocului nostru, va dati acordul cu privire la Termenii si conditiile noastre.

Acest document contine acordul termenilor si conditiilor de utilizare (denumit in continuare "Acord") pentru vizita si utilizarea site-ului Zarkana2.ro, utilizarea jocului Zarkana2 si tuturor serviciilor sale. Acest Acord se aplica in general atat site-ului Zarkana2.ro, cat si utilizarii jocului Zarkana2, dar si tuturor serviciilor sale.

Daca nu intentionati sa fiti legal legat de acesti termeni si conditii, va rugam sa nu accesati sau sa nu utilizati niciunul dintre serviciile noastre, inclusiv acest site si joc.

Pentru a inregistra un cont la Zarkana2, vi se va cere sa furnizati adresa de e-mail la Zarkana2.ro.

In timpul procesului de inregistrare, vi se va solicita sa selectati un nume de utilizator si o parola care sunt specifice contului.

Contul de pe Zarkana2 nu poate fi sters la cererea dvs. Daca nu sunteti de acord nu va inregistrati.

Parola dumneavoastra trebuie sa fie pastrata confidential in orice moment si sunteti singurul responsabil pentru securitatea parolei dumneavoastra. Nu aveti voie sa dezvaluiti nimanui parola dvs. sau sa permiteti ca parola sa fie folosita de catre altcineva decat dvs. Zarkana2 nu este responsabil pentru niciun prejudiciu care ar putea rezulta asupra contului (inclusiv, fara limitare, stergerea sau modificarea caracterelor sau continutului din cont) ca urmare a unei parole pierdute sau partajate.

Nu este permisa tranzactionarea conturilor sau continuturilor conturilor pe bunuri din afara jocului Zarkana2.

Sunteti de acord ca nu veti (i) modifica sau determina modificarea niciunui fisier care face parte din software-ul Zarkana2; (ii) crea sau itliza trucuri, „modificari” si/ sau hack-uri sau orice alt software terta parte conceput pentru a schimba jocul Zarkana2; (iii) folosi orice software terta parte care intercepteaza, „inregistreaza” sau colecteaza in alt mod informatii de la sau prin Zarkana2.

Nu aveti voie sa instituiti, sa asistati sau sa va implicati intr-un atac asupra vreunui server Zarkana2 sau sa incercati in alt mod sa perturbati serverele Zarkana2. Nu puteti institui niciun astfel de atac care are ca rezultat perturbarea oricarui alt jucator din Zarkana2.

Reguli globale de conduita Zarkana2

Ca si in cazul tuturor lucrurilor, Zarkana2 este guvernata de anumite reguli de conduita care trebuie respectate de toti utilizatorii Zarkana2. Este responsabilitatea dumneavoastra sa cunoasteti, sa intelegeti si sa respectati aceste reguli de conduita. Urmatoarele reguli nu sunt menite sa fie exhaustive, iar Zarkana2 isi rezerva dreptul de a determina comportamentul pe care il considera a fi considerat ofensator sau nu in natura jocului si de a lua masurile disciplinare pe care le considera potrivite pana la si inclusiv banarea, reziliere si stergerea contului.

Zarkana2 isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli de conduita in orice moment. Nu puteti folosi niciun nume (i) apartinand unei alte persoane cu intentia de a uzurpa identitatea unui membru al Zarkana2, sau (ii) care incorporeaza injuraturi sau care sunt in alt mod ofensatoare, defaimatoare, vulgare, obscene, pline de ura sau inacceptabile din punct de vedere rasial, etnic sau in alt mod, sau (iii) contine sau este substantial similar cu o marca comerciala sau o marca de serviciu, indiferent daca este inregistrata sau nu; sau (iv) este legat de droguri, sex, alcool sau activitate criminala; sau (v) este compus din bolboroseala (de exemplu, „ewqewqe”, „jhgjhj”, „ityiuy”);

Nu aveti voie sa transmiteti sau sa postati niciun continut sau limbaj care, la discretia exclusiva si absoluta a Zarkana2, este considerat a fi ofensator, inclusiv, fara limitare, continut sau limbaj ilegal, daunator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, plin de ura, sexual explicit sau inacceptabil din punct de vedere rasial, etnic sau in alt mod si nici nu puteti folosi o ortografie gresita sau o ortografie alternativa pentru a eluda restrictiile de continut si limba enumerate mai sus si nici utilizarea sau exploatarea erorilor de proiectare, a caracteristicilor care nu au fost documentate si/ sau a „bug-urilor de software” pentru a obtine acces care altfel nu este disponibil sau pentru a obtine un avantaj competitiv fata de alti jucatori. Ne rezervam sa interzicem sau sa suspendam orice cont care se face vinovat de cele de mai sus.

Conectarea sau crearea de instrumente care va permit sa va conectati la interfata de joc Zarkana2, altele decat cele furnizate in mod explicit de Zarkana2.ro pentru utilizarea dvs. folosind instrumente care pirateaza sau modifica in alt mod software-ul client sau server-ul Zarkana2. Utilizarea de produse software de „packet sniff” sau care ofera scripting si/ sau macro-ing pentru a obtine informatii de la Zarkana2 sau orice lucru pe care Zarkana2 il considera contrar jocului Zarkana2.

Sunteti de acord cu regulamentul jocului actual si cu viitoarele modificari si va obligati sa il respectati in prezent si in viitor.

Securitatea contului si a parolei

Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei si veti fi responsabil pentru toate utilizarile parolei, indiferent daca sunteti sau nu autorizati de dvs. De asemenea, retineti ca securitatea contului este responsabilitatea dvs. Zarkana2 nu este responsabil in cazul in care Contul este „piratat” sau daca contul sau computerul dumneavoastra sunt deteriorate de un virus sau pentru orice alte probleme cu computerul dumneavoastra sau contul.

Zarkana2 poate, la discretia sa exclusiva si absoluta, sa intreprinda orice actiune pe care o considera necesara pentru a pastra integritatea Zarkana2. Incalcarea oricaruia dintre termenii si conditiile enuntate in acest document poate duce la intreprinderea de actiuni de catre Zarkana2, cu efect imediat sau la un moment determinat de Zarkana2, care pot include, fara a se limita la: (i) suspendarea temporara a accesului dumneavoastra la Zarkana2, sau (ii) incetarea definitiva a accesului dumneavoastra la Zarkana2 fara a limita cele de mai sus, Zarkana2 isi rezerva dreptul de a refuza serviciul oricarui utilizator care incalca termenii de utilizare Zarkana2, Acordul pentru utilizatorul final sau chiar si fara motiv.

Continut si proprietate

Recunoasteti ca software-ul si serviciul contin grafica, muzica, efecte sonore, animatie, video, stil si text (colectiv, „continut”). Continutul este denumit in acest acord „Furnizori de continut”.

Sunteti de acord ca nu aveti niciun drept sau titlu asupra unui astfel de continut, inclusiv active virtuale din joc, sau orice alte atribute sau caracteristici ale contului sau stocate in serviciu. In plus, sunteti de acord ca nu exista rambursari sau restaurari disponibile pentru orice active virtuale pierdute, deplasate sau sterse intentionat sau accidental. De asemenea, recunoasteti ca Zarkana2 poate, la discretia sa exclusiva si absoluta, sa examineze orice probleme legate de activele virtuale si sa ia o decizie obligatorie in conformitate cu acesti termeni.

Sunteti de acord ca nu veti folosi sau copia materialele Zarkana2 in nici un fel fara acordul prealabil scris al Zarkana2.

Zarkana2 nu este raspunzator pentru neeliminarea continutului. Dvs. si/ sau orice utilizator al contului dumneavoastra va asumati toate riscurile potentiale. Zarkana2 are dreptul, nu responsabilitatea, de a elimina continutul oricand considera necesar, sau in alt mod, pentru a fi utilizat cu incalcarea prezentului Acord.

Recunoasteti si sunteti de acord ca toate conturile, jocurile, site-urile web, proprietatile asociate si toate aspectele personajelor, articolelor si monedei (bani) sau monedei si activele din joc (colectiv, „active virtuale”) au fost achizitionate si dezvoltate ca rezultat de joc fac parte din software si serviciu si sunt proprietatea exclusiva a Zarkana2. In plus, recunoasteti ca: software-ul si serviciul permit accesul la continut care este protejat de marci comerciale, drepturi de autor si/ sau alte drepturi de proprietate detinute de Zarkana2 sau furnizorii sai de continut (colectiv, „drepturi”). Aceste drepturi sunt valabile si protejate in tot continutul si in orice media existenta acum sau dezvoltata ulterior. In plus, sunteti de acord ca puteti incarca sau publica in alt mod sau transmite prin intermediul serviciului numai continut care nu face obiectul niciunui drept sau continut caruia un detinator de drepturi i-a dat autorizatie expresa pentru distribuire in serviciu. Prin trimiterea continutului in orice zona a serviciului, acordati automat (sau garantati ca proprietarul unui astfel de continut a acordat in mod expres) Zarkana2 dreptul fara drepturi de autor, perpetuu, irevocabil si neexclusiv de a licentia si utiliza, reproduce, modifica, sa adapteze, sa publice, sa difuzeze, sa transmita, sa traduca sau sa creeze lucrari derivate din, sa distribuie, sa interpreteze si sa afiseze astfel de continut in intreaga lume si/ sau sa-l incorporeze in alte lucrari in orice mediu, forma sau tehnologie cunoscuta acum sau dezvoltata ulterior pentru intreaga lume. termen, inclusiv orice termen de reinnoire a oricaror drepturi care pot exista in acest Continut.

Sunteti de acord ca Zarkana2 detine toate drepturile si interesele asupra activelor virtuale si isi pastreaza dreptul absolut de a modifica activele virtuale. Recunoasteti ca Zarkana2 a fost, este si va face in mod constant modificari produselor sale. In plus, recunoasteti ca Zarkana2 isi va modifica, la discretia sa exclusiva, caracteristicile, functiile sau abilitatile oricarui element al jocului sau ale oricaror active virtuale (care pot, printre altele, sa faca activele virtuale substantial mai eficiente sau mai functionale, sau mai putin eficient sau functional, mai frecvent sau mai putin frecvent, sau eliminate in intregime).

Promiteti ca nu veti sustine niciodata sau nu veti depune vreo reclamatie impotriva Zarkana2, a licentiatorilor sai sau a oricaror membri ai echipei, care are legatura cu sau se bazeaza pe (i) o pretentie ca „detineti” vreun bun virtual in orice joc, (ii) o revendicare pentru „valoarea” activelor virtuale in cazul in care Zarkana2 le sterge (si/ sau inchide/ baneaza/ transfera/ vinde/ scoate la licitatie contul), (iii) o revendicare pentru „valoarea” activelor virtuale pe care o puteti pierde daca Zarkana2 face orice este indreptatit sa faca in conformitate cu orice prevedere a acestui acord, a regulilor de conduita, a politicii de confidentialitate sau pentru orice defectiuni si/ sau „defectiuni” pe site sau in serviciu, (iv) o afirmatie conform careia „valoarea” sau orice bunuri virtuale a crescut sau a scazut in virtutea oricarei modificari a jocului pe care Zarkana2 a facut-o sau o va face si/ sau (v) o revendicare pentru „valoarea” timpului petrecut pe Zarkana2.

Sunteti de acord ca Zarkana2 detine in mod exclusiv toate conturile si continutul lor.

Politica de retur

Donatiile nu sunt returnabile si nici obiectele luate prin itemshop.

Materiale

Daca credeti ca Zarkana2 contine vreun material din care aveti drepturi de autor, va rugam sa ne contactati la admin@zarkana2.ro si sa specificati locatia exacta a materialului. Trebuie sa oferiti dovada clara ca detineti drepturile de autor pentru acel continut sau dovada ca sunteti reprezentantul persoanei/companiei care detine acest material.

Link-uri de la terte parti

Imaginile, fisierele, videoclipurile, documentele etc. de pe site-uri terte sunt responsabilitatea acelor site-uri si nu a noastra, totusi, daca este posibil, in cazul in care va incalca drepturile vom incerca sa eliminam linkul specific pentru a nu fi afisat pe site-ul nostru.

Inchidere

Va rugam sa retineti ca sunteti oaspete la Zarkana2 si actionati cu curtoazie si respect. Zarkana2 isi rezerva intotdeauna dreptul de a refuza sau de a inceta serviciul.

Termeni aditionali

Administratorul are dreptul sa intreprinda orice actiune care crede ca este necesara. Nu vor exista avertismente, decat daca suntem generosi.

Administartorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a rezilia accesul jucatorului in orice moment, din orice motiv sau fara motiv.

Este responsabilitatea ta sa cunosti termenii si conditiile.

Modificarea termenilor si conditiilor

Termenii si conditiile pot fi modificate oricand pentru o desfasurare cat mai buna a jocului.


TOP JUCATORI
DeBruyne
TOP JUCATORI PVP
Judoook1
TOP BRESLE
PARADISE
ECHIPA [Info]
[GA]Zarkana2
[GM]Serghei
STATISTICI
Jucatori on (24h) 306
Magazine 52
 
Termeni si conditii | Politica cookie-urilor | Politica de confidentialitate