ZONA MEMBRI
captcha
MENIU PRINCIPAL

Zarkana2
Zarkana2 - PVM HARD

SECURITATE

Informatii generale


Zarkana2 trateaza foarte serios securitatea conturilor voastre. Pentru asta, am adunat la un loc cateva informatii importante pentru a va ajuta si invata sa fiti precauti atunci cand vine vorba sa deveniti o victima a conturilor furate sau a metodelor de fraudare. Daca se intampla asta sau pentru a pre-intampina acest lucru, puteti citii ce sa faceti in astfel de cazuri.

Furtul de cont


Impartirea contulul
Impartirea contului se intampla atunci cand permiti altor jucatori sa se conecteze pe contul tau, sau atunci cand tu joci pe contul altora. Chiar daca ai incredere in persoanele respective, iti asumi un risc oferindu-le datele contului tau. Poti fi sigur de o securitate completa doar atunci cand nu imparti aceste date de logare cu nimeni si sub nicio forma. Tine minte ca jucatorii care impart datele contului cu altcineva incalca termenii si conditiile de folosire.

Site-uri de frauda sau mailuri de phishing
Multe site-uri sau mail-uri primite fac reclama la Monede Dragon gratuite, obiecte gratuite, crestere rapida in level, drepturi de GM, hack-uri etc. Datele personale ale contului Zarkana2 trebui introduse numai pe site-ul oficial: https://zarkana2.ro. Toate celelalte site-uri va pot inregistra parola si o pot folosi pentru a va fura contul.

Softuri malitioase (Malware/Keyloggere)
Nu descarca niciun program si nu intra pe site-uri suspecte care-ti ofera avantaje in joc. De multe ori, aceste programe contin keyloggere, care vor inregistra si trimite mai departe unui anonim tot ceea ce tastati, inclusiv datele contului. Foloseste neaparat programe anti-virus si tine-ti sistemul updatat.

Falsii administratori de Joc
Anumiti jucatori se pretind a fi GM, tehnicieni etc. si vor incerca sa-ti spuna ca pe contul tau au aparut niste erori. Sau iti vor promite nenumarate lucruri dar pentru asta va trebui sa le dai datele contului. Niciun membru Zarkana2 nu iti va cere niciodata parola, niciun GM, tehnician, dezvoltator sau oricine altcineva. Daca cineva iti cere astfel de date te rugam sa-l raportezi imediat si sa nu ii dai niciun fel de date despre cont, chiar daca te ameninta ca vei avea contul banat daca nu o faci. Aceste amenintari sunt doar pentru intimidare. Acestia sunt responsabili pentru un numar mare de furturi. Ei isi aleg nick-uri particulare, ce sunt apropiate de nick-urile membrilor echipei (cu mici adaugari ca "administrator", "GM-XY", "Support-XY", sau ''|GM|'') si se asteapta sa obtina datele personale de logare ale jucatorilor folosind aceste nume. In aceste situatii, este foarte important sa stii cum actioneaza un GM adevarat si cum il poti recunoaste.
Cum recunosti un membru al echipei Zarkana2:
Un GM va avea intotdeauna numele scris intre paranteze patrate ( [...] ), numele poate varia dar cel mai des este asa: [JGM], [GM], [SGM], [GA].
Daca un GM iti trimite un mesaj, textul scris care va aparea pe ecran va fi de culoare galbena. Textul din mesajele jucatorilor obisnuiti este alb.
Un GM poate fi recunoscut dupa semnul cu GM ce-l poarta deasupra capului.

Parola email/messenger
Va rugam nu dati datele contului de email sau messenger. Daca cineva intra in posesia parolei de email va fi foarte usor sa va fure si contul. Va recomandam insistent sa folositi pentru Zarkana2 o parola unica, pe care nu o folositi nicaieri.

FraudaAtentie, fraude!
Sunt cateva smecherii pe care, cei ce se ocupa cu furtul de conturi, le folosesc pentru a avea acces la contul tau. Aici sunt cateva metode de fraudare ce au aparut pana acum. Oricum, ramai precaut! Fraudatorii apar constant mereu cu metode noi si iau cu asalt jucatorii. Intotdeauna tine minte ca niciodata nu trebuie sa dai datele contului pentru niciun motiv.

Raspandirea hack-urilor
Folosirea programelor care afecteaza jocul si va ofera avantaje necinstite in joc sunt strict interzise iar pedeapsa pentru folosirea acestor programe este banul permanent. In afara de asta, in majoritatea programelor de acest gen se poate ascunde si cate un keylogger care va avea acces la datele voastre personale. Pentru a va proteja impotriva acestui lucru: nu acceptati niciodata ofertele cu astfel de programe in nicio circumstanta, nu le descarcati indiferent cat de tentanta este descrierea lor.

Clonarea obiectelor
De asemenea, feriti-va de jucatorii care se ofera sa va cloneze obiecte. Nu va dati echipamentul daca nu doriti sa ramaneti fara el.

Ajutorul de level/ajutorul pentru misiuni
Mai exista si presupusii jucatori draguti, care se vor oferii sa te ajute la misiuni dificile sau la cresterea in level. Si vor spune ca pentru asta au nevoie de datele contului tau. Iti recomandam sa ramai precaut in astfel de situatii pentru ca acest gen de jucatori nu vor decat sa intre in posesia contului tau.

Schimbul obiectelor valoroase
Aveti grija atunci cand schimbati obiecte scumpe cu alte obiecte! Aceste obiecte sunt cele mai des furate mai ales atunci cand jucatorii sunt noi in joc si nu sunt pusi in tema in urma eventualelor riscuri de furt. Intotdeauna cereti o valoare identica cu cea a obiectelor pe care doriti sa le dati la schimb, in caz contrar nu va veti recupera obiectele niciodata.

Raspandirea numerelor de telefon pentru incarcarea cu bani
In cazuri rare, fraudatorii vor incerca sa va coopteze sa sunati la numere de telefon cu 0900, care intotdeauna vor costa mult. Va vor promite ca in urma unui apel vi se va incarca contul cu Monede Dragon. Dar in urma unui apel nu va veti alege decat cu o factura uriasa, va recomandam sa nu sunati niciodata la un numar de telefon care va este oferit de un strain.

TOP JUCATORI
Unique
TOP JUCATORI PVP
SubTensiune
TOP BRESLE
WithoutStres
ECHIPA [Info]
[GA]Zarkana2
[GM]Serghei
STATISTICI
Jucatori on (24h) 991
Magazine 179